Over ons

160521-burhan-murat

Eetcafé Istanbul is sinds 12 januari 2015 gevestigd aan de hoofdwinkelstraat in de karakteristieke binnenstad van Gorinchem. Een gezellige plek om lekker te eten, bij te kletsen met vrienden, een kop koffie te drinken op ons terras in de zomermaanden of natuurlijk om eten te bestellen wat u meeneemt of laat bezorgen.

Sfeer

Ons eetcafé onderscheidt zich van veel andere eetgelegenheden met een soortgelijk aanbod, door een nette, open en gezellige uitstraling neer te zetten. Dat er aandacht aan het interieur is besteed, ziet u direct wanneer u binnenkomt: Schilderijen die rechtstreeks uit Turkije zijn geïmporteerd, een gezellig haardje wat in de koudere maanden van het jaar regelmatig brandt en sfeervolle verlichting.

De pizza’s zijn mijn specialiteit

Murat, eigenaar

Kwaliteit

Naast een sfeervolle inrichting, vinden wij uiteraard de kwaliteit van het eten wat we voor u bereiden heel erg belangrijk. Verse ingrediënten, goed vlees en natuurlijk hygiene spelen daarbij een grote rol. In ons restaurant is ook geen aparte keuken waar de gerechten bereid worden. Het wordt allemaal voor uw ogen klaargemaakt! Overigens bereiden wij al ons vlees 100% halal.

Multifunctioneel

Ons eetcafé is van alle markten thuis. Of u nu kiest voor een uitgebreide shoarma-schotel of een eenvoudig pitabroodje, een verkoelend ijsje of een kop koffie, wij maken het voor u! Iedere medewerker heeft eigen taken en specialiteiten, waardoor we doorgaans snel kunnen werken. Samen met ons personeel willen we er namelijk graag voor zorgen dat elke klant als een tevreden klant weer naar huis gaat!

What you see is what you get!

Burhan, eigenaar